Nakon uvreda navijača i suza u svlačionici Donnarumma se oglasio na Instagramu

"Bila je to noć kakvu nisam očekivao"

Nakon uvreda navijača i suza u svlačionici Donnarumma se oglasio na Instagramu

Mladi golman Milana Gianluigi Donnarumma nalazi se na udaru kritika navijača Milana i obzirom da ima samo 18 godina, sigurno mu nije lako da sve to podnese na najbolji mogući način.

Navijači Milana su ga 'uzeli na zub' nakon što se pojavila priča da je njegov agent Mino Raiola počeo ucjenjivati Milan govoreći da je Donnarumma morao potpisati novi ugovor prošlog ljeta zbog 'moralnog nasilja' i 'psihičkog pritiska' koji mu je nametnut.

Sve to je okrenulo navijače Milana ponovo protiv Donnarumme kojem su posvetili nekoliko transparenata tokom utakmice Kupa Italije protiv Verone.

"Vrijeđaš nas svojim ponašanjem. Šest miliona i ugovor za tvog brata parazita?; Odlazi, više nemamo strpljenja", neke su od poruka koje su navijači Milana uputili Donnarummi.

Nakon toga pojavio se i snimak na kojem se vidi da mladi golman plače u svlačionici poslije meča, a poslije svega on se odlučio oglasiti na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Bila je to ružna noć koju nisam očekivao. Nikada nisam rekao, ni napisao da sam bio pod moralnim nasiljem kada sam potpisao ugovor. Bez obzira na sve ovo, mislima sam okenut samo prema narednoj utakmici. Forza Milan!", napisao je Donnarumma uz fotografiju sa Gatttusom.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi