Bonucci: Poraz protiv Rome nas je probudio

Defanzivac Juventusa

Bonucci: Poraz protiv Rome nas je probudio

D. Rakanović

Juventus je večeras na Olimpicu u Rimu pobijedio Lazio sa 2:0 i osvojio Kup Italije. Golove za Staru damu postigli su Alves u 12. i Bonucci u 25. minuti.  

Defanzivac Juventusa Leonardo Bonucci vjeruje da je poraz protiv Rome probudio ekipu i pomogao u osvajanju Kupa Italije. 

"Bila je ovo teška utakmica, ali igrali smo s pravim pristupom i ponovno smo otkrili naše kvalitete. Poraz u nedjelju nam je zapravo pomogao, probudio nas je i sada se trebamo usredotočiti na Crotone," poručio je Bonucci. 

"U drugom poluvremenu protiv Rome to jednostavno nismo bili mi. Bili smo spori i nedovoljno odlučni, tako da smo nakon te utakmice razgovarali i spremili se za 20 vatrenih dana koji su pred nama", rekao je Bonucci i dodao: 

"Lazio ima mnogo kvaliteta u napadu, pa je prirodno da smo im dopustili da stvore prilike, ali srećom Neto nas je spasio večeras".  

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi