Bonucci razočaran nakon remija s Atleticom
EPA

"Moramo biti više fokusirani"

Bonucci razočaran nakon remija s Atleticom

Defanzivac Juventusa Leonardo Bonucci imao je primjerdbe na svoj tim nakon remija s Atletico Madridom.

Bianconeri su u sklopu 1. kola Lige šampiona vodili protiv Atletico Madrida s 2:0, ali tu prednost do kraja utakmice su ispustili i na osvojili samo bod, čime je nezadovoljan i sam Bonucci.

Nakon utakmice italijanski fudbaler istakao je kako je njemu i njegovim saigračima nedostajalo koncentracije u ključnim momentima.

"U prvom poluvremenu Atletico nas je dosta pritiskao, ali onda smo ubacili u brzinu više i ušli u njihov kazneni prostor. Dobro smo se držali, konstantno napadali, no izostala je koncentracija. Previše puta nam se greške ponavljaju. Moramo bit i više fokusirani", rekao je Bonucci, ne skrivajući žal zbog određenih situacija na terenu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nezadovoljni smo ovim bodom. Razina našeg samopouzdanja bila je visoka, uzrokovali smo Atleticu puno problema, dovoljno je samo da se sjetim kakvu šansu je imao Ronaldo. Na kraju svako treba preuzeti odgovornost za golove koje smo primili, a sav prljavi veš ostavljamo iza zatvorenih vrata."

U sinoćnjem meču naš Miralem Pjanić igrao je sve do 87. minute.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi