Nedved uoči meča protiv Atletica govorio o De Ligtu i Dybali
Nedved vjeruje da će De Ligt biti bolji, dok smatra da će za Dybalu biti mjesta u ekipi

Holanđanin igra dosta nesigurno, dok se Argentinac nije naigrao ove sezone

Nedved uoči meča protiv Atletica govorio o De Ligtu i Dybali

S. Pašalić

Potpredsjednik Juventusa, Pavel Nedved, govorio je o dvojici igrača ovog tima, Matthijsu de Ligtu i Paolu Dybali uoči meča Lige prvaka protiv Atletico Madrida.

Mladi Holanđanin je ovog ljeta stigao u Torino, a nakon teške povrede Giorgija Chiellinija je dobio priliku da zaigra u tandemu sa Leonardom Bonuccijem, ali je pravio i dosta grešaka i nije se baš najbolje snalazio na terenu.

"On naporno radi, sviđa mi se puno i on se poboljšava. Očito, treba vremena i on je vrlo mlad. Šteta je samo što se Giorgio povrijedio, jer je i on mogao pomoći De Ligtu da nauči na treningu, ali ubrzao je taj proces.", rekao je Nedved.

S druge strane, Dybala je ostao u Torinu iako se tokom ljeta povezivao sa nekoliko klubova i činilo se da će napustiti Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je međutim ove sezone za Juventus odigrao samo 15 minuta, a Nedved je komentarisao i njegov slučaj.

"Mislim da će i za Dybalu biti mjesta. On je dobar igrač, dio je naše ekipe i vidio sam ga kako dobro trenira u posljednje vrijeme, tako da sam siguran da je trener to vidio i da će biti mjesta za njega."

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mer12
Zasto ne blokiras ovu budalu gore administratore
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi