Bonuccijev sin u suzama zbog Juventusa

"Problem" za Bonuccija

Bonuccijev sin u suzama zbog Juventusa

U kući Leonarda Bonuccija nisu svi bili sretni što je osvojio novu titulu sa Juventusom. 

Bonucci je na dodjelu šampionskih medalja poveo i sina Lorenza, koji je bio u Juventusovom dresu Miralema Pjanića, međutim prilikom tako svečane ceremonije on je bio u - suzama. 

Malo je poznato da Bonuccijev sin ustvari ne može smisliti Juventus i da je veliki navijač gradskog rivala Torina, te obožavatelj lika i djela Andree Belottija, ponajboljeg napadača u Italiji. 

Pored Lorenza, Leonardo ima još jedan sina - Mattea. Zbog njegove bolesti Leonardo je namjeravao i okončati karijeru, ali srećom, dječačić je dobio životnu bitku, pa se italijanski defanzivac mogao fokusirati na fudbal. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi