Bony se vraća u Swansea?

Napadač se nije naigrao u Cityju

Bony se vraća u Swansea?

Endin Čaušević

Napadač Manchester Cityja Wilfiried Bony mogao bi u januarskom prelaznom roku napustiti Etihad.

Engleski mediji prenose da je Swansea zainteresovan da u tim vrati svog nekadašnjeg napadača. Swansea je prije godinu dana prodao Bonyja ekipi Cityja za 28 miliona funti, a sada ga žele nazad. Čelnici Swanseaja spremni su prodati Jonja Shelvyja Newcastleu za 14 miliona eura, te bi taj novac uložili u transfer Bonyja.

Bony je od dolaska u City imao dosta problema sa povredama, a dosta utakmica počinjao je sa klupe za rezervne igrače.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Reprezentativac Obale Slonovače je od dolaska na Etihad u dresu Cityja odigrao 25 utakmica i postigao je šest golova, dok je u Swanseaju u 54 utakmice dao 25 pogodaka.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi