Hazard postaje dio velikog Cityjevog projekta?

Građani žele Belgijanca

Hazard postaje dio velikog Cityjevog projekta?

Edmir Škorić

Belgijanac Eden Hazard jedan je od najtraženijih igrača u posljednje vrijeme.

Mediji u Engleskoj tvrde da je Hazard nesretan u Chesleaju i da je to razlog njegovih slabijih igara ove sezone. 

Najbolji igrač Premier lige iz prošle sezone bi stoga mogao da promijeni klub, no velikom transferu bismo trebali svjedočiti tek na ljeto.

Samo je pitanje gdje će krilni igrač Plavaca nastaviti karijeru. Piše se svakodnevno o tom mogućem prelasku u Real Madrid, kojeg je preuzeo Hazardov idol Zinedine Zidane, ali sada je Te Sun objavio da ga želi i Manchester City.

City je već dogovorio dolazak trenera Pepa Guardiole i Građani najavljuju nešto veliko od ljeta, pa je za očekivati da u bogati projekat uđu još neke zvijezde.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ide se toliko daleko da se spominje i mogućnost dolaska Lionela Messija, no složit ćete se - puno je realnije da City pojača Hazard.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti