Treći poraz Borca u Antaliji, Banjalučani još nisu dali gol

Gruzijski viceprvak slavio s 2:0

Treći poraz Borca u Antaliji, Banjalučani još nisu dali gol

Edmir Škorić

FK Borac je odigrao i treći kontrolni meč u Antaliji i ponovo je poražen.

Nakon poraza od uzbekistanskog Kizilkuma (0:1) i ukrajinskog Šahtara (0:2), uslijedio je danas poraz od gruzijskog viceprvaka Dinama Batumija, koji je slavio s 2:0.

Ono što može da zabrine trenera Marka Maksimovića svakako je podatak da Borac na prethodnih 270 minuta igre nije postigao nijedan gol.

I nije da ni danas Borac nije stvarao šanse, prijetio rivalu, ali opet je izostala realizacija, dok su Gruzijci u nastavku iskoristili svoje dvije prilike.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, važno je napomenuti da se kod Borca povrijedio Siniša Dujaković, koji je u 42. minuti morao napustiti teren, ali nije za sada poznato koliko će izbivati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zgembic
U Antaliji nema kupovanja sudija hebo vas Vico i Dodo a vi njih.
9 2
Sarbit2019
Borac i Tuzla City evropu mogu tražiti preko Kup-a Zrinjski,Siroki,Velež borba za 2 i 3 mjesto,mada i Borac ako bude imao par dobri utakmica u PL BiH moze zavrsiti na 2 ili 3 mjestu.
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi