Javor i Metalac doveli Nigerijca i Ekvadorca

Novi stranci u Super ligi Srbije

Javor i Metalac doveli Nigerijca i Ekvadorca

D. Vejo

Pored zavidnih rezultata koje su ostvarili tokom prve polusezone u Super ligi Srbije, Javor i dalje smatra da može bolje.

Na putu ka dobrim rezultatima, po svemu sudeći misle da mogu uz pomoć novog pojačanja iz Nigerije. Naime, riječ je o gorostasu, tačnije visokom 21-godišnjem napadaču Obinmu Tučukvu, koji je na meti sprskog tima već duže vrijeme. 

Od danas je i zvanično novi igrač tima iz Ivanjice, te je kao takav, zakleo se na vjernost klubu potpisivanjem trogodišnjeg ugovora.

Isti sistem kada je u pitanju prelazni rok imao je i Metalac. U tim iz Gornjeg Milanovca stiglo je počanje iz Ekvadora, napadač Alebeto Kaisedo, koji je svoj kvalitet dokazao tokom priprema. Isti slučaj kao i u Javoru, Kaseido je za Metalac potpisao ugovor na tri godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi