7

Komentari (7)

borobetmen
Pu majku vam ****m retardiranu koliko ste pogani, cim BORACC guzi sve redom odma "podmazane sudije" ... **** vam pas mater..
starmac
A šta je bilo sa dugom od prije 3 godine.OTPISO DODIK.Prije par godina imali duga više nego svi Premier ligaši zajedno i sad poslovali u plusu koda su igrali 1/4 kupa Uefa.SMJEŠNO.
Hellas
Jesi razmisljao da kliknes na link i procitas da je dug od 8.2 miliona KM poreza u reprogramu i da se trenutno izmiruje...
Rajvosa2019
Nepise nigdje koliko love je otislo na podmazivanje sudija , ili nisam vidio ?
pjanke.sa
To Vico isaretom radi
Manager
Ma pitanje je jel se tu i daju ikakvi 'bonusi' ili je: ako uopšte hoćeš da sudiš i dalje ,sudi tako i tako ili nikako nećeš suditi više u Premijer Ligi ..
enko
Nema tu podmazivanja sudija,vec sudije pozovu i kazu ovo morate uraditi ili letite sa liste.sudijska udruzenja koja bi trebala biti neovisna po pravilniku fife i uefe to nisu vec predsjednici i clanovi izvrsnih odbora iz kantona kreiraju liste.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.