Borac gostuje aktuelnom šampionu, Student dočekuje Sokolac

Prva muška liga RS

Borac gostuje aktuelnom šampionu, Student dočekuje Sokolac

D. Vejo

Četrnaesto kolo Prve muške lige Republike Srpske donijet će pregršt uzbudljivih mečava, a sastat će se sedam parova.

U Prijedor, istoimena ekipa koja je ujedno u aktuelni šampion dočekat će ekipu banjalučkog Borca. Ovo će biti susret četvrtoplasirane i devetoplasirane ekipe u ligi. Za sada, Prijedorčani vode s obzirom da su slavili u prvoj utakmici u Banjaluci.

Ipak, grad na Vrbasu neće biti bez košarkaške poslastice jer će u "Kampusu" snage odmjeriti domaći Student i ekipa Sokoca koja je trenutno lider u ligi, dok će u Foči Sutjeska dočekati bilećki HEO.

Rogatica će koplja ukrstiti sa Vardom, a Slavija će ugostiti Bratunac.

Fenjeraš u ligi Teslić priliku za prijeko potrebne bodove tražit će protiv Radnika na svom terenu, a Kozara će pokušati iznenaditi Rudar u Aleksandrovcu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi