Nakon hibridnog terena novi radovi na Gradskom stadionu u Banjaluci privode se kraju

Stadion dobija novi izgled

Nakon hibridnog terena novi radovi na Gradskom stadionu u Banjaluci privode se kraju

E. Oštraković

Stadion Borca iz Banja Luke doživio je nove promjene, te sada izgleda još ljepše nego što je to do sada bio slučaj.

Naime, radovi na rekonstrukciji atletske staze na Gradskom stadionu u Banjaluci privode se kraju, što je dobra vijest za sve ljubitelje ovog kluba.

Borac se u novembru vraio na Gradski stadion nakon rekonstrukcije terena i postavljanja hibridnog travnjaka, ali tu nije bio kraj radova.

Radovi su nastavljeni, a obzirom da je prethodna atletska staza dotrajala, odlučeno je da se uradi rekonstrukcija.

Sve to je sada blizu svog završetka, a kompanija "Mavas" koja je radila rekonstrukciju objavila je fotografije na svojoj Facebook stranici.

Oglasi

Druge su ovo lijepe vijesti kada je riječ o stadionima u našoj zemlji i to nakon što smo saznali da će se Sloga ubrzo vratiti u Doboj.

Stadion u Doboju bio je među onima na kojim se radio novi hibridni teren, pa je ekipa morala da napusti svoje stalno mjesto boravka i za domaće utakmice praktično igra u gostima.

Dobojlije su svoje rivale ugošćavale na terenu u Modriči, gdje su uostalom nedavno poraženi od Željezničara sa 1:0 i to je po svemu sudeći bio posljednji meč odigran na ovom stadionu kada su u pitanju Slogine domaće premijerligaške utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako nam je rečeno iz FK Sloga Meridian, klub se vraća u Doboj po završetku reprezentativne pauze, pa će na novom terenu i pred velikim brojem svojih navijača početkom aprila ugostiti Velež.

Povratak na vlastiti stadion dolazi u idealnom momentu, sada kada kreće mnogo ljepše vrijeme i kada Sloga ulazi u dio sezone kada se stvari lome i kada treba da se osvajaju bodovi za opstanak u eliti.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi