Borac iz Jelaha i Vis Simm-Bau ostvarili nove pobjede, Stupčanica uprkos porazu ostala treća

Utakmice Druge lige FBiH, grupa centar

Borac iz Jelaha i Vis Simm-Bau ostvarili nove pobjede, Stupčanica uprkos porazu ostala treća

E. Oštraković

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 5. kola Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine, grupa centar.

Promjena na prva tri mjesta nije bilo, te tako i nakon ovog kola prvo mjesto, sa istim brojem bodova, dijele Borac iz Jelaha i NK Vis Simm-Bau.

Vis Simm-Bau je na svom terenu sa pet golova u mreži ispratio ekipu Ilijaša, te je tako upisao svoju četvrtu pobjedu ove sezone.

Usora je uzela bod na gostovanju kod Sašk-a, a Žepče je sa 3:0 savladalo visočku Bosnu na svom terenu.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Moševac je na domaćem terenu sa 2:0 savladao Stupčanicu, a domaće pobjede od 2:1, upisali su i Azot i Pobjeda. Azot je bio bolji od Krivaje, a Pobjeda od Igmana.

Jedinu gostujuću pobjedu ostvarila je ekipa Borca iz Jelaha i to kod Famosa u Hrasnici sa 2:0, a Natron je uzeo bod na gostovanju u Mošćanici, bilo je 0:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije