28

Komentari (28)

borobetmen
SAMO BORAC U EVROPII NEKA ULICAMA ODZVANJA!!!
JJRamzes
Tvoja mama me naucila jer je zahtjevala da se dopisujemo na cirilici, pa da joj izadjem u susret. Odgovor na komentar od maloprije.
lalinjo
Samo bi volio da izvuku Dinamo ZG,pa da im pokažu gdje im je mjesto i kako to funkcionira kad nema guranja,da dožive bolno otrežnjenje.
2323
Kako klubovi iz Latvije i Gibralatara imaju bolji koeficijent jasno vam je kakva je ova PL i u kakvom je blatu...postari konobari bankari taxisti imaju bolji koeficijent od ovih nabjedjenih zvjezda BiH fudbala
Bajram Sabani
Čitam sve ove komentare i vidim da ima pristalica sa svih strana ... Kao prvo bih čestitao Borcu na osvojenoj tituli prvaka. Ja ne živim u BiH ali sam Bosanac i pratim našu ligu a i sam sam bio fudbaler. Ono što bi želio da kažem je to ,da Borac bilo kako da je osvojio titulu ,zasluženo je. Vidi se da je tu bilo malo guranja, ali ko ne bi volio da bude malo poguran. Oni su iskoristili najbolje situaciju od svih klubova koji su se borili za titulu ,a najviše mislim na Sarajevo. Nije niko kriv sto Sarajevo ,Zeljo, Zrinjski i ostali kiksaju do besvijesti. Po mom mišljenju Sarajevo ako ostavi ovu ekipu sljedeću sezonu borit će se za opstanak i na Želju mislim isto tako. Igrače ne bih imenovao koji u tim klubovima važe za zvijezde a ne mogu igrati ni u Federalnoj. Drugo za sve malverzacije i druge prljave radnje krivi smo sami. Treba nesto mijenjati ,milom ili silom . Ne treba se na sve stane vrijeđati ,treba biti navijač, pravi ,istinski ... Treba čestitati i primiti poraz dostojanstveno... To je samo ipak fudbal, sport... Ima mnogo težih problema u svakodnevnom životu... Pozdrav svima...
Manager
"malo guranja" 15 bodova je tebi "malo guranja" ?!?? jesi dobar ti u glavu ?
Malmi_Suomi
Stari dobri Dobrica Ćosić dobro je sve rekao ...
5-ti tim BH lige osvoji šampionat Bosne i Hercegovine.
A tebi @Manager -u svaka ti dala i ako te ne znam imaš moje poštovanje ( pošto sam mator ja sa kratkim fitiljom).
Pozzz
Err
Čemu petljanje sporta i politike? Kakve veze Dobrica ima sa Borcem?
Manager
@Err dobro pitanje: "Čemu petljanje sporta i politike ?" Čemu da političar Vico Zeljković ,sestrić također 'viđenijeg' političara ,Milorada Dodika ,vodi Fudbalski Savez i naštimava domaće prvenstvo ,klubu kojem je do skoro bio predsjednik ?!
Manager
@Malmi_Suomi hvala ,znači mi ;) :) ,poštovanje također gospodine.
Malmi_Suomi
@Manager tačno MI i vidim da si i ti " kliker " i samo piči fino, kulturno , mangupski a ne kao ja kada " živce pogubim.
Ima i @Uranija momak kojeg ovdje gotivim i volim mlade pametne momke koji su na " mjestu" . Lp
Rodjeni1985
VICO I MAFIJA NAPOLJE!
user1022
Ja da ih oce Dinamo zapast, pa da ih popisaju u sred Banja Luke.
Lavillenie
Sarajevo i kad je nosioc bilo nije nista pokazalo hahaha vjerujem da ce Velez najbolje utiske ostavit..
Fejker
Olimpik napustio vicinu ligu !!!
Hellas
Olimpik napustio placanje plate igracima, a kamol nece ligu :)
Darkwood
Volio bi da izvučete Lincoln i da vam postari, elektricari i kuhari pokažu koji je vaš max, jer vi obraza nemate stati sami pred ogledalo.... jedini ljudi na svijetu sto izmišljaju pobjede i bitke i u te mitove vjeruju kako su junački do zadnje kapi krvi osvojili. Žao mi vas. Dobrica cosić je sve fino rekao.
user1612368054
Šta bi sa Ikonom
Fareus1921
Uz Gigovića i slavni Milan bi bao u Banja Luci
elvirbaljic
Treba vidjet mozel suditi Petrovic ili Bilbija, nije ni bitno ko je protivnik uz ovaj sudijski dvojac.
Manager
a tek Gigović ,Grbić da ne pričamo :D .. nek dođu Real i PSG zajedno :D :D
Manager
A dobro ipak to je 5-ti klub naše lige ,neće im biti lahko svakako s kim god da budu igrali ,ako budu igrali uopšte ,ako UEFA ne suspenduje ih.
Iziksaudvicu
Legia Varšava
mostarZ1905
Ako ipspadne u prvom pretkolu LP ide u drugo kolo Europa lige ,ako tu ispadne ide u treće kolo konferencijske lige
Manager
A dobro ipak to je 5-ti klub naše lige ,neće im biti lahko svakako s kim god da budu igrali ,ako budu igrali uopšte ,ako UEFA ne suspenduje ih.
Mazi
**** ti peti klub sve hahahah idi spavaj sine
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.