10

Komentari (10)

borobetmen
ZRINJSKI SISAJ SISAJJ!!!
block123
Kakav derbi SNSD vs HDZ . Mile vs Dragan , ko će bolje podmazat sudiju bosnju
emko89
Samo Bošnju je teško podmazat u pm.
block123
Za 20 km navlaci za onog ko ponudi
bk123
Bit će gusto bit će 0 2
Realist
Polako. Tteba smanjit euforiju. Imamo jos nekih problema u igri pogotovo u obrambenoj tranzicij, a tu je Borac jak. Jos treba racunat da š Borcu u BL ne sviraju zaleđa.
Uranija
@Realist srinjskom se sviraju nepostojeći kazneni udarci ili ti ga penali a borcu se ne sviraju nedozvoljene situacije ili ti ga ofsajdi…. Biće zanimljiv duel…
Realist
Koji bola penali. Protiv zelje nam je mogo dva minimalno dosodit a nije nijedan. A ono na Juranovicu i Basicu su cisti penali
Uranija
@Realista kad sam spomenuo penale onda sam mislio na nekoliko godina unazad… jedini klub koji je direktno zbog nepostojećeg penala osvojio titulu… stranački klub u zadnjih 10 godina i tu činjenicu je teško oprvagavati ma koliko se zatucano bilo i slijepo kod očiju!
bk123
Boli boli neka boli
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.