Borac minimalno, Sloga ubjedljiva u Modriči

Posljednja dva susreta prvog kola

Borac minimalno, Sloga ubjedljiva u Modriči

S. Mlaćo

U posljednja dva susreta 1. kola nove sezone Prve lige Republike Srpske favoriti su opravdali tu ulogu. 

Banjalučki Borac je pred hiljadu gledalaca ugostio Željezničar Sport Team. Gosti su se pokazali kao tvrd orah, a presudio im je Igor Aničić koji je u 11. minuti matirao iskusnog Asmira Avdukića.

Novi prvoligaš Sloga iz Gornjeg Crnjelova također je upisala pobjedu. Naime, izabranici Dragana Mičića u Modriči su savladali Alfa Modriču sa sigurnih 3:0.

Mrežu Tripića zatresao je već u drugoj minuti Bojan Mihajlović, da bi u 14. na 0:2 povisio Dušan Ristić. Konačnih 0:3 postavlja u 65. minuti svojim drugim pogotkom Ristić.

1. liga Republike Srpske, 1. kolo:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

FK Borac - FK Željezničar Sport Team 1:0

FK Alfa Modriča - OFK Sloga G.C. 3:0

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi