7

Komentari (7)

SrednjaBosna
Cuj 3,4 a Borac medju njima,izgleda kod njega Zeljo nije u top 3 SVASTA
Pikachu11
Svijesni ste vi igraci da vas sudije guraju. Vidimo se u Mostaru nadam se da ce pubilila do tada moci na stadion ocekujte rat kada dođete yebat cemo vam milu majku.
Brazuka
Sram te bilo. Doces u mostar
Uranija
Ne kaki Boki, Sarajevo-Zrinjski-Željo-Široki... svi su bolji od vas i od vašeg trenera ublehe... ali sudije su vaše najjače oružje pa tako će te biti medju 4 tima na kraju sezone...nažalost
nedoni46
pa moraju im se nekako iskupit za ono izbacivanje iz lige kad su celika ostavili
Shex79
Tako je druze :)
Sta se imaju bilo kome iskpuljati za ispadanje iz lige sam je Borac kriv, pa necemo valjda od BH premijer lige praviti BH sadaka liga, ako se bude pravila sadaka liga onda bolje da je i nema i ne treba se onda ni igrati fudbal na prostorima BH. Treba raditi u sportu pravilno i posteno ni po babi ni po stricevima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.