7

Komentari (7)

denimen9
Zlobnici će reći da je Vico i ovo naštimao.
damir83
Nadam se da i ovo neće biti prejako, kako god sretno !
user1655232295
Proci par krugova, a onda u prvenstvu se sprdati i lagano do titule!
MostarRodjo
Pa ova Fola ce ih izbaciti glat. Luksemburski fudbal zadnjih 5 godina je napredovo maksimalno, pa igrali su ljudi grupnu fazu prosle godine. Nama i sad trece pretkolo kapak.
FighterIXI
Pa šta će onda tek sa vama biti? Vi isto igrate sa ekipom iz Luksemburga.
SamoZrinjski
@FighterIXI oni su Borussiu dobili prije par sto godina , kako bi ispali od luxemburžana
shzloshzlo
Nevjerovatno kakva sreca!Ako ispadnu i ne dodju do treceg kola e ja ne znam onda..ali..posto nema Vice, posto im ne sude NJIHOVE sudije, nema Gigovica, Petrovica i kompanije-svasta je moguce.Odavno jedan nas klub nije imao OVOLIKO srece pri zrijebu.Ipak najvise srece je imao Zrinjski sa ovim drugim pretkolom EU ako ne prodju Serif, u sto sumnajm...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti