13

Komentari (13)

Matic
Utrpace im vijetnamci 5 komada bez problema.
Austinpowers
Izgubili 5:0 dabogda, amin
user1605368976
Kada slušaš Jagodića konttaš da Borac igra grupnu fazu LP a danas će da napuste stadion pognute glave.Sarajevo je trenutno najjače u PL.
Ko_je_babo
Samo se kod nas mogu reklamirati cetnicke kladionice. Svasta
Fk1921
I portal je cetnicki
SarajevoFC
Hajd ne serite vise idioti, ovdje je rijec o sportu. Yebali vas cetnici, niste ni vas dvojica nista bolji.
Ko_je_babo
Zasto po Srbiji nema Bosanskih kladionica?? Dabogda crko svako ko im da marku.
DylanDog
Normalno da je takva kvota kad će ih zvekn't Borac...
2323
Pa.ako im sudi Gigovic ne cudi kvota
Starmo1922
Borac bi bio favorit protiv Barcelone kuci
rabodimis
Ko nam sudi dobro nije kvota 6 na Sarajevo.. Nedosudjeni penali, ponisten cist go.. sta ce tek ovaj radit kad dvostruki sampion, tim bez poraza u ligi vise od godinu nije favorit.. Isto Bajern da u Njemackoj negdje nije favorit.. ovo il je naka stimaljka il neki drugi crnjak u najavi.. Doku*cilo morzu pa opet lupa sakama po stolovima u savezu ? Jel ovo dio gdje muljaju ? A na tabeli su tu vrte se ?
Uranija
Ovo ima samo u našoj ligi, da rumeni sudija sudi timu za koji navija od djetinstva (imaju slike gdje je rumeni u dresu želje) 4 ili 5 puta u 15 kola i da sudi timu koji je najomraženiji njegovom omiljenom timu 3 puta u 15 kola...
Miky007
Radnik-Tuzla 2.5 manje, Borac-Sarajevo X, Zeljeznicar-Siroki 2.5 manje, Mladost-Zrinjski 2, Velez-Olimpik 1 ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti