9

Komentari (9)

Tito1
zar se mogu igrati utakmice na stadionu koji nema reflektore? Pitam za jarana iz Doboja kod Kaknja!
yugopo
Da je normalno sudjenje 3-0 bi glat Sarajevo dobilo, a ovako ce biti patnja igrat I nervirat SE po suncu.
yugopo
Sta je bolji Lalatovic od Marka? Samo na lafinu ih lik guli,a Marka otpustise jer su im porasli apetiti sa limitiranim igracima potpomognuti sudjenjem, Al dzaba sve SE srusi kao kula od karata. Onaj gore gleda zato ste I ispali u Evropi.
Ljacmu1
denimen9
Borac će da grohne dogodine, šta seljačine i politika uradi od onakvog Velikana ccc. Ali takve su ove male raje po gradovima. Za liniju spida ce skandirat cije god ime hoces
Uragan dolazi, a ti ništa ne možeš da uradiš po tom pitanju. Zgazi ih mangupe da se vidi ko je tata...
Starigrad01
Biće gusto,biće teško,biće 0:2.
pjanke.sa
Kakav uzas moramo da citamo o nekom bezveznjakovicu Lalatovicu pored nasih trenera ovdje u BiH. Prihvatite mu ostavku, vratite Marka i da se pofajtamo da vam vratimo sto ste nam oteli titulu.
2323
Yebo te Marko...bio trener bez jasnog stava..beskjcmejak koji se nije lpitao oko sastava nista..Uprava mu davala napisan sastav da ga procita u svlacionici..Poltron kojeg niko ziv nece od klubova u bosni za trenera..Bio u tom momentu na klupi a Uprava svi znamo kupila titulu..toliko o trenerskom umjecu Marka.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.