15

Komentari (15)

CrveniKakanj
Katastrofa, trebaju se igrati sve utakmice redom kao i u svim ligama na svijetu, bez odgode.
Kladionicar_iz_mira
Sta ima Tuzla odgadjati utakmicu 5 dana prije Aalkmara? Kakvi amateri, strasno
hzsg
Koji bezobrazluk...! Prošlih sezona, kad F.K. Sarajevo drugi klubovi nisu htjeli uopte da cuju za odgodu susreta pod kojekakvim obrazloženjima, sada imamo nova pravila da se drugi klubovi uopšte nepitaju i niti ih interesuje njihove mišljenje. Ova odluka je direktni doprinos Vice i Azmira Husića koji se jako dobro uklopio u Dodokovu percepciju rada NS BiH. Mrš iz BH fudbala svi do jednoga.....!!
Manager
Krivaja Zavidovići
Ne znam zašto potcjenjujemo našu ligu. Kakva je, takva je, naša je. Nije ni u Evropi sve med i mlijeko. Neću računati fudbalske liputance (Andora, SanMarino, Farska Ostrva, Gibraltar), ali jake lige nemaju ni Baltičke zemlje, Luksemburg, Malta, Crna Gora, Kosovo, Makedonija pa Bjelorusija, Jermenija, Gruzija... Posljednjih godina dosta više u fudbal ulažu Kipar, Izrael, Kazahstan, Azerbejdžan pa nisu od nas odmakli. Manje-više igramo sa njima ravnopravno. Treba uzeti u obzir da finansijski najbogatije zemlje Evrope uopšte ne ulažu mnogo u fudbal. Tu spadaju skandinavske zemlje (izuzeo bi Dansku koja, čini mi se, počela da ulaže sve veći novac), zatim Švajcarsku, Austriju (izuzeo bi Salcburg čiji gazda je fudbalski zaljubljenik), Irsku...
denimen9
Svako 10ak godina neko od naših klubova dočeka August u Evropi. Tebi je to "manje više igramo ravnopravno"??? Hahahah,
Adnan tz
Mi ni Maltu ne mozemo pobjediti nasa liga je dno Europe
Ajax11
Sve se vec zna unaprijed...nema veze kada god počela
vence
Ispricaj nam ko ce biti prvak, o ce osvojiti kup, ajde, molim te, a ne gledamo
Ljacmu1
Pusti ovo, u srijedu se igra velika utakmica; dvije respektabilne europske ekipe
FahroKonjHodzic
liga bezbriga na dnu u europi amaterski nogomet ko ovo prati godinama mazohista je
user1571956549
Koji klinac onda pratis I komentarises. Prati balet hahahahaa....
komshija
Naša je kako god
Fixa
Ko zivi u nasoj drzavi prati fudbal a ne prati nasu ligu taj mora da je *****.
Manager
mazohista si ok
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.