14

Komentari (14)

Principp
Kukajte curice federaciske nista drugo ne znate :))))) sta kaze gore debil pokusaj ubistva u tunelu ))) fuuuujjjj stoko smrdljiva
Sanin_Mostar
I ovaj izgleda dere Sabrinu
bazaorao
Kako bolan fer, a čaršija plače? Kažu ubile vas sudije?
FighterIXI
Gospodin čovjek! Šta reći nakon pokušaja ubistva u tunelu... To će ostati mrlja na PL koje ćemo se teško otarasiti. Ali takvi su ostranjeni iz fudbala. Biće bolje.
dinass
Vico je postavljen da unisti Pl i FSBiH pa o mrljama nemoj bogati.On i njegov dajdzanisto rade na celu su zemlje koju ne vole i ne priznaju,dvolicni torovi.Budi od rijeci pa ako mrzis nemoj biti tu vec se zatvori u svoje smrdi sam sebi.
Malmi_Suomi
Ovoga , onoga i u biti... yebi se Sabliću ima dosta boljih od tebe. Ok izgubili pa izgubili ali....
SeoRusilac
A suđenje kriminalno
pjanke.sa
Sudjenje je bilo profesionalno za Borac. Pa i sudije su se vise ispraksirale kako da sjeckajj igru i nerviraju protivnike Sarajeva. Za onaj lakat Sranjes ne dobi zuti karton.?!?! Sta drugo reci.
selver79
Hahaha potroseni ****m te mutava imas 30 fudbalera i potroseni
pjanke.sa
@selver79 bolan Selvere, ekipa izlazi iz krize tek. Ne lupaj kakvih 30 igraca, mozda na papiru.
selver79
Hocemo gadjati u bobu koliko ima ima dovoljno da krene sa najjačim sastavom on izvede poluamatere
Amcho1
Bandicu tugo moja, koji si ti odron od covjeka I od sudije.
SeoRusilac
Entoni Bandić i dedo mu se tako zvao
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.