21

Komentari (21)

2323
Sramotno pisanje placenika od novinara..Savez drzi glavni covjek Borca kojem niko ne smije nista..nazalost po fudbal...Jadna Sloboda da ne moze jadnija a pise sjajna igra Borca..pa sto tako nisu igrali protiv IgmanaPosusja Doboja.Vec sudije bile u glavnom svjetlu pobjeda..fuj novinari..Zasto ne napisete da ti igraci-treneri BOrca nisu primili plate od juna mjeseca kao ni radna zajednica u klubu .A igraci ne smiju da traze svoje ...fuj..fuj...dno od kluba.....To ne smije niko da spomene..Sramotno s vase novinarske strane..zato ovaj fudbal kao i drzava ide u rikverc..Pa nije slucajno da se ribari s Farskih ostrva dese Borcu....
Mustafa
Slavna upravo Sobode, maknite tog Jahica dok jos nije kasno i dok nasa Svetinja nije potonula na dno okeana kao Titanik! Ako imate para odmah dovedite Fedju Dudica on je bez posla a samo strucnjak takvog kalibra moze nasu Slobidu spasiti! A ako nemate para onda odmah ugasite Slobodu pa iduce godine opstinska!
Mustafa
Cuj bolan Borac je blistao, a protiv koga to? Igrao je protiv ekipe koja je jad, bijeda i cemer. Fuj ekipa koja nema ni trenera ni para ni gaca ni ozbiljne uprave! Veliki Borac je pobjedio jadnu i slabasnu Slobodicu koja igra fudbal koji lici na krdo goveda pusteno na livadu! Sto se taj Borac ne pokaza na Farskim otocima ! Prc Milojka!
fukaraslana
Jaha sa pomocnicima i uprava odlaziteeeeeeeeee
Dragan_B
Gigović Miloš
Miha123
Šta je sad opet sudija kriv sto nemate noge aj ba pali fer i poštena utakmica
posto_tad_nisu_postojali
banjalučke curice
Miha123
tastatura huligan
delta
Kulašin daleko najbolji trenutno mladi igrac u BiH,kazem ja da ce biti bolji od Višće ili u najmanju ruku isti ako ne bude povreda ili pogresnih poteza.....
Dragan_B
Gigović Miloš
user1655831611
Bolji su i Ilinkovic Sučić Malekinušić Sabljić Lukić Varešanović
delta
Da nisi iz svinjskog mozda pa tako pises gluposti
PRESEDAN
Vala sa kakvim sastavom su izašli,bez i jednog centarhalfa,još onako gol primili,bili su solidni.
Dragan_B
Gigović Miloš
Klicko
@Mostarac94 gigy opet sudio hehehehe
nakopitam
Sloboda se dobro drzala...............................Sve do pocetka utakmice
Dragan_B
držala se dobro do delegiranja sudija za meč ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.