Borac u Gabeli bez pola tima, Vojvodić vraća Jandrića i Raspudića?

Banjalučani bez pola tima

Borac u Gabeli bez pola tima, Vojvodić vraća Jandrića i Raspudića?

S. Mlaćo

Još dva kola ostala su do kraja takmičenja u BH Telekom Premijer ligi BiH. Banjalučki Borac je sutra, u 9. kolu Lige za opstanak gost ekipe GOŠK-a u Gabeli. Trener Darko Vojvodić pred sutrašnji duel ima velikih problema sa povredama.

"U Gabelu idemo bukvalno jedva skrpljeni. Zbog povreda neće igrati Ojdanić, Danilović, Žeravica, Bunić, Glišić, oba Dujakovića…Ekipa koja izađe na teren daće sve od sebe iako nemamo rezultatski imperativ. Očekujem bolju partiju nego u Vitezu. Sreća je da smo obezbijedili opstanak", rekao je trener Borca Darko Vojvodić.

Dodatni problem za Borčevog šefa struke je i izostanak Veselinovića, koji ima problem s kartonima. Jedan od rijetkih spremnih igrača je vezista Aleksandar Radulović.

"Sutra ćemo odigrati pošteno kao i do sada. Želimo da u pobjedničkom raspoloženju odemo na odmor", kratko je poručio Radulović.

Utakmica GOŠK – Borac igra se sutra u Gabeli. Početak je u 17.00 časova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prekomandom Marka Maksimovića na poziciju sportskog direktora ostalo je upražnjeno mjesto u stručnom štabu. Ideja Darka Vojvodića je da ga popune bivši asovi Oliver Jandrić i Boris Raspudić.

"Gledajte, ne ulazim u to šta je bilo prije mog dolaska, ali biću iskren, Raspudić nije trebao da ide iz Borca. To je greška kluba, da sam ja bio tu, ne bi se to desilo. Volio bi da se vrate i on i Jandrić. Lično ću s njima popričati, ovih dana", naglasio je Vojvodić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi