7

Komentari (7)

pjanke.sa
Pa ovaj portsl uopste vise ne pise o Sarajevu i sarajevskim klubovima! Danas igra Sarajevo i Tuzla City oni pisu o Borcu koji sutra igra. Kao satro plavi ide u Banja Luku. Majku vam vasu placenicku. Izvinite zeljovci moro sam malo se pokakit na vas tekst :-)
user1571956549
Pokakimo i mi vas a tebe maxuz... izvini....
pjanke.sa
Hvala takodjer usrani 549
pjanke.sa
@neda_je buraz fulio si kontekst. Nije prica o Zelji. Procitaj opet.
pjanke.sa
Da to i ciljam; Zeljo i Borac igraju sutra. A ovaj portal samo o Borcu pise. U zadnje vrijeme radikalno. To sto sad Zeljo igra sa njima je nebitno u mom komentaru. Bitno je da prvo pisu o Borcu koji igra sutra a ne o danasnjim tekmama. Dok drugi „normalniji“ portali su napisali 5-6 tekstova o TC i Sarajevu + Sloboda i Rudar. Ali ne, ovi samo o Borcu pisu. Hebo im Vico i DoDick mater.
tbra
Press konferencija druze, fulio si tekst na kojem si napisao ovaj komentar
user1582456981
Sretnooo plavi, ako se uspije izvuc bod bice vrh, tesko ceka sudija, tunel i obezbjedjenje, publika al samo hrabroo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.