27

Komentari (27)

user1613424508
Borcu naredjeno da puste ovim umjetnim plasticarima, sramota Borac je ipak klub sa tradicijom ne trebaju pustat anonimusima
lalinjo
Napuniše ih ko septičku,velika razlika u kvaliteti momčadi
BogatiDijasporac
Steta sto Zeljo prosu dva boda protiv djikanskih ubleha.
kostro
Moze li vam vico pomoci hahahah i sudije
MethodMan
ghast0
Kako neobično, prvak prošle sezone, ove će biti zakovani za dno. Hahahahahahahahah
King_Kenny
...ovo je ofirno kako ih pustaju hahahahahahah...doslovno im se sklanjaju da zabiju gol,da ne pricamo o "greskama" odbrane nakon kojih ni jednom odbrambeni igraci ne ulaze u blok suta nego stoje 5 metara od sutera i cekaju da zabije gol...ovu ligu treba skroz ugasiti,cirkus...ocito je da je nakon Sarajeva i Borca sada Zrinjski na redu da osvoji titulu...ne znam sto se igra uopste,neka fino dodjeljuju titule i mjesta u Europi po nacionalnom kljucu i Bog te veselio,ovako je bas ofirno sve.
Manager
ili je zato što je Borac inače očajna ekipa bez ikakve igre, i prošle sezone bi bili 7.- i bez štimanja
King_Kenny
@Manager ...ma da,a Zrinjski je inace europski gigant i velesila...jel gledas utakmicu???...pa ovo je bas preofirno stimanje,mene stid umjesto njih...pogledaj odbranu,uopste ne reaguju kod sva tri gola,a i golman se baca kao na usporenom snimku,fol neke parade izvodi...cak je i navijacima Borca jasno bilo sta se sprema,derbi utakmica 50 navijaca na tribinama "prvaka drzave" hahahahah...vise navijaca Zrinjskog doslo.
BogatiDijasporac
Mogu se napusiti. Ove godine ce jedan od tuzlanskih timova pobijediti.
Jugovina
Jesu li se i Zeljo i Sarajevo sklanjali i pustali golove?
King_Kenny
@BogatiDijasporac ...Sloboda ce na kraju biti 7.,a Tuzla bi mozda i imala neke sanse da liga nije nastimana...oni ce biti 2. na kraju,nema sanse da uzmu titulu da imaju igrace kao Manchester City,protiv sudija se ne moze,to se vidjelo i prosle sezone.
bk123
je i Sarajevo im je se sklanjalo i Željo im je se sklanjao...
damir83
Kakvo poklanjanje ? Već sada -11 na slobodu. Pa neće im poklonuti pa ispasti iz lige. Nešto nije u redu u Borcu izgleda Dodo nije uplatio nema gdje ukrasti…
Manager
Za ovakav Borac, ovakav Zrinjski jeste evropski gigant, a ovo ti je inače standardna posjeta Borčevim utakmicama, možda protiv Sarajeva samo da bude više navijača. I ne znam kako bi se to golman trebao bacati i braniti šuteve sa 7-8 metara udaljenosti gdje igrač ide sam na njega .. A ove greške u odbrani su manje nego Isićeva protiv Elfsborga, hoćeš da kažeš da je Isić prodo utakmicu ili Velež ?
King_Kenny
@damir83 ...vidi gore sliku,odnosno screenshot kod treceg gola Zrinjskog,pogledaj golmana gdje stoji kada mu igrac suta na gol...i on se onda kao fol nesto baca,pokusava da odbrani hahahahahahah...sklonio se lik sa gola,grli stativu...jel gleda iko ovu utakmicu ili pratite ovaj tekstualni prenos,ne mogu da vjerujem da vam ovi golovi nisu sumnjivi ako ste ih vidjeli...
Manager
samo ti gledaš i vidiš kako treba i šta treba vidjeti
bk123
je pustiti će 5 komada kući, baš to lijepo zvuči.
BogatiDijasporac
@bk123 Barem se rimuje, jbg, hahahaha
bk123
inače sam pjesnička duša, talenat ćući u meni. hahahah samo još to nisam otkrio al možda nikad nije kasno
Manager
navikli dobijati preko sudija, opustili se, jer dugo su tako pobjeđivali, gola nisu mogli dobiti tada, odmah se dizao offside faul u napadu i slično, sad kad nema pomoći sudija (nekim čudom) njima je šok šta se ovo dešava kako nam daju golove a sudije ništa, ne dižu offside-e i slično, šok do kojeg se ne mogu oporaviti eto to se dešava Borcu upravo, koji je ponavljam još jednom samo prosječna ekipa u okviru BHPL, s 2-3 zvučna imena i ono sve polovni igrači + jako loše posloženi i vođeni kao ekipa, bez balansa ..
Kapak
Sta je sa vicinim mezimcima
Manager
vjv. UEFA prati suđenje ove sezone
King_Kenny
@Kapak ...nista,poklonjena im titula prosle sezone,ove je na redu Zrinjski,sljedece ce biti neki od Bosnjackih klubova...i tako u krug...a sto se brukamo po Europi i gubimo od trecerazrednih ekipica to nikom nista.
Kapak
Mislis da prati?
Kapak
Ako je tako treba prestati obo gledati. Neka izgube sponzore, nek savez nestane
lalinjo
Samo melji Zrinjski
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.