9

Komentari (9)

velaMo
Pa mislim da bi mogli koristiti relevantne stranice za isticanje tko je nositelj a tko ne . Ne želim im no činjenica jest da je Borac nositelj prvo pretkolo i to zadnji iznad crte, dok Veležu odgovara da Jezero osvoji kup CG
user1655831611
Ajmo Zrinjski ponovo po grupe
Adrian
Majko mila kao da je Velež toliko bitan u Evropi.
hzsg
Urednici i novinari ovog portala, ZNAM DA VAS BOLI, ali profesionalna dužnost je da objavite ko je osvojio šampionku tutilu u BiH u konkurencijama muškarci U19, muškarci U15, prva liga u ženskoj konkurenciji....., OBJAVITE KOJE SU TO TITULE PO BROJU, KOLIKO UZASTOPNIH TITULA. Naravno toga nema jer je rječ o FK SARAJEVU. jEDITE SE SMRADOVI...!!!!
bk123
Zašto preskoci muškarce U17
hzsg
Nemam ništa protiv, i tu su bordo nade vicešampioni, u svakoj živoj konukrenciji ISPRED ŠTRUMFETA.
bk123
Kadeti i juniori su se borili skoro do zadnjeg kola....samo su naši pioniri beze
Taceoni
U ovom slucaju Velezu je bolje da igra prvu na strani jer je 11.juli prva utakmica tj.dan žalosti tako bolje prvu na strani?
bk123
Uloga nositelja u protokolu mislim sa stvarno nije bitna...ima gorih ekipa koji su nositelji nego obratno...bitno je samo dobro ući u sezonu i nikoga ne treba podcijeniti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.