Malerozni Koljić

Borba protiv sudbine!

3

Komentari (3)

Koljicfan
Opet ce se vratiti talenat i znanje nece izgubiti. Velemajstor pravi napadac!! Nek se odmaraju golmani.... :-)
Mirsad1705
Kada su u pitanju povrede igrača, naročito ovakve, posljedice direktnog starta na igrača, sudije su blago je reći indiferentne, a mogli bi puno pomoći tako da zaštite igrače kartonima. Lijevi bočni Mančester Junajteda Luk Šo, nakon divljačkog starta s leđa Meksikanca Hektora Morena, odbrambenog igrača Fejenorda, završio je na štakama narednih pola godine, jer mu je slomio obje kosti potkoljenice. Sudija nije ništa pokazao krivcu, ama baš ništa! A neke sudije (ispravno) kažnjavaju kartonima igrače i za neuspješan ali očito opasan start prema protivniku. Krajnje je vrijeme da i FIFA ozbiljno razmisli o uvođenju reciprociteta - igrač povrijedio protivnika, dok se ovaj ne oporavi i ne nastupi ponovo na terenu, nema igranja ni onome ko ga je povrijedio! To bi navelo na razmišljanje sve koji "neoprezno" startuju na protivničke igrače.
Vena96
Zalosno je kako mu glupan pokvari transfer i izbaci u out bzvz. Nadam se da ce se vratiti jaci i da ga povrede zaobidju. Zasluzio je jos jedan veci transfer svojim trudom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.