10

Komentari (10)

Icardi7
I to utakmica sa navijacima na tribinama. Svaka cast i cestitke Celju
Miky007
Samo da podsjetim Musemica, da je to onaj isti Advan Kadusic kojeg je sprdso na treningu i nazivao ga seljakom koji ne zns igrat lopte. O koncu svega, otjerao ga je i rekao da ne zna igrat lopte! E eto Musemija, naserem ti se usta strucnjacka i tebi i svima ovima koji te podrzavaju i koji ne vide dalje od nosa svog! Advane cedtitke na tituli i uzivah zasluzio si, puno si znoja prolio!
Miky007
A tebe kreslavi Musemija i ti njega! ;)
Realist
Tako ste nam poslali Kadusica Todorovica Bilbiju Kajkuta.... i svi sa Zrinjskim osvojili titulu i to u kljucnim ulogama
Miky007
Ne sjecaju se ovi Musemijini puleni toga, oni samo znaju da je "nepravedno otjeran" Ono je sevap otjerati, i to ****javom motkom! Lopov i lesinar i tacka. Pa udarajte dislike do penzije yebo vas on u paksu! :* :)
EdwinPol
Advane jesi li to ti ili ti je babo ??? Operi zvalje kad pricas o Husrefu i ustani na te krive noge, dobro ti je i reko da si ljakse.
Miky007
Nije Advan, a ni babo!! Neko ko je upucen malo vise u situaciju FKS, i neko kome je IQ malo veci nego tvoj! (P)usref = LOPOVCINA! Aj zdra'o!
adis04
Hodžić i Hebibović izmislili fubal za njega :')
Miky007
Ma nije bitno ko je bolji! Bitno je kako Usref nije vidio sebe u Kadusicu! E to je slijepcima tesko dokazat!
Miky007
shime187 jesi imao cvike kad si to primijetio? I jesu li sa dioptrijom ili bez?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.