Savladala ga nervoza

Borbeni Stepanov jedva čekao povratak na teren

Milan Stepanov je sinoć debitovao u dresu Sarajeva u jednoj zvaničnoj utakmici. Srbijanski defanzivac je pružio dobru partiju za svoj tim, uprkos tome što je na kraju rezultat glasio 2:0 za Lech.

U 40. minuti utakmice, Stepanov je zadobio jedan udarac u glavu zbog kojeg mu se morala ukazivati pomoć. Fudbaler Sarajeva je zaradio posjekotinu na glavi, a ljekari su imali pune ruke posla.

Borbeni Stepanov je nestrpljivo čekao da ljekarski tim završi svoj posao, a u svemu tome ga je pomalo savladavala nervoza, pa je u jednom momentu burno reagovao na gestikulacije gostujućih fudbalera, koji su tražili najstrožu kaznu.

Stepanov kao da je predosjećao da će se nešto loše desiti dok je van igre. Bivši igrač Malage i Porta je morao ostati van terena duže od planiranog kako bi zamijenio dres, a dok se sve to dešavalo - Lech je postigao vodeći gol na utakmici...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.