Šestostruki prvak tone, navijači su igračima večeras poručili da su s*anje

Igraće u 2. ligi

Šestostruki prvak tone, navijači su igračima večeras poručili da su s*anje

E. Škorić

Nogometaši francuskog Bordeauxa od sljedeće sezone igraće u 2. ligi.

Bivši prvak Francuske prolazi teške momente, a u tekućoj sezoni je bio očajan do te mjere da je na 36 mečeva primio 89 golova. Nažalost, odbranu nije poboljšao ni perspektivni bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić koji je zimus došao.

Bordeaux večeras dočekuje Lorient i nakon 45 minuta nema golova, što je zaista prava rijetkost kada igra tim Bordeauxa.

Iako ima da se odigra još jedno kolo, za Bordeaux nema spasa, nalazi se na dnu sa samo 28 bodova, a večeras su razočarani navijači bacali rolne toalet papira u teren, nakratko i prekinuli meč, te su igračima poručili: "89 primljenih golova, vi ste s*anje".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Bordeaux je šestostruki prvak Francuske, a svojevremeno ga je ove sezone vodio Vladimir Petković, no i Sarajlija je ubrzo napustio klub jer su rezultati bili katastrofalni.

Top Komentari

Nerealno
Al fakat 89 golova primiti...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti