Bordo ekspedicija otputovala: Veznjak FK Sarajevo otpao za meč sa FK Tuzla City

Derbi devetog kola Premijer lige BiH

Bordo ekspedicija otputovala: Veznjak FK Sarajevo otpao za meč sa FK Tuzla City

Fudbaleri Sarajeva su danas odradili zadnji trening pred meč sa Tuzla Cityjem, a potom i krenuli put "Grada soli".

Na put ka Tuzli su krenuli sljedeći igrači FK Sarajevo: kovačević, Dizdarević, Lazić, Šerbečić, Letić, Velkoski, Mustafić, Hebibović, Ahmetović, Milanović, Šišić, Handžić, Hodžić, Rahmanović, Đokanović, Dupovac, Guzina i Cruz.

To znači da trener Musemić, u odnosu na meč prošlog kola protiv Zvijezde 09, neće moći računati na veznjaka Nebojšu Gavrića, koji se povrijedio.

Inače, sudar Tuzla Cityja i Sarajeva ima epitet derbija kola s obzirom da se radi o duelu prvoplasirane i drugoplasirane ekipe PL BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica na Tušnju se igra sutra od 16:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nikoizniceg
Da hocete dobiti plastiku, makar pobjegli Zelji na 4 boda...
11 3
Rus
Jel ovo druga ili treca ekipa
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi