Musemićevo Sarajevo izgleda moćno, ima plus pet na zimskoj pauzi i sve je bliže tituli

Sarajevo prvo nakon prvog dijela

Bordo praznici mogu da počnu

Trener Husref Musemić napokon rasterećen može na odmor. Ljetos u razgovoru za SportSport.ba priznao je da i kad je na odmoru da je uvijek u nekom srkletu. 

Nakon današnjeg posljednjeg kola ove jeseni, on i njegovi igrači imaju najviše razloga za zadovoljstvo. Prvi su i na odmor idu s pet bodova prednosti. U posljednjem kolu ovoga dijela dobili su Čelik 3:1, ali trener nije bio prezadovoljan.

"Dosta dobro smonotvoričinutakmicu prvih sedam osam minuta. Kasnije je bilo loše kao da smo već bili na odmoru. U drugom dijelu očekivali smo da možemo zabiti gol i uspjeli smo u tome. Poluvrijeme je još i dobro završilo šta je moglo biti. Trebamo iz ove utakmice izvući pouke jer sada smo imali sreće u nekoj drugoj utakmici možda nećemo imati", kazao je Husref Musemić.

On je dodao da sada predstoji period odmora ali da treba sjesti i porazmisliti o adekvatnim pojačanjima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nećemo dovoditi bezveze već vidjeti stvarno ko bi mogao biti pojačanje i koje su to pozicije gdje nam trebaju igrači. Pet bodova jeste dobra razlika ali 42 boda su još u igri i ne smijemo se opustiti. Pokazala je to i ova utakmica."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Ma pouka je jasna...Vi ste ko Mancester C.za BH prilike... Bravo ŠAMPIONI...
38 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti