Boriello karijeru nastavlja u španskom trećeligašu

Potpisao za Ibizu

Boriello karijeru nastavlja u španskom trećeligašu

E. Čaušević

Iskusni italijanski napadač Marco Borriello nedavno je napustio ekipu SPAL-a nakon što se posvađao s predsjednikom ovog kluba.

Iskusni 36-godišnji napadač ostao je bez kluba, ali je poručio da još uvijek nije za penzije. Iako se špekulisalo da će ostati u Seriji A na kraju je Borriello iznenadio sve izborom novog kluba.

Naime, ovaj napadač danas je zvanično potpisao za Ibizu koja se takmiči u trećoj diviziji u Španiji. Prema pisanju medija iz Španije on je sa svojim novim klubom potpisao saradnju do kraja ove sezone.

Borriello je u svojoj karijeri promijenio mnogo klubova, a igrao je za Treviso, Triestinu, Milan, Empoli, Reggijanu, Sampdoriju, Đenovu, Romu, Juventus, West Ham, Carpi, Atalantu, Cagliari i SPAL.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi