SPAL se bori za opstanak, a Borriello se svađa s predsjednikom

Atmosfera nije baš najbolja

SPAL se bori za opstanak, a Borriello se svađa s predsjednikom

Endin Čaušević

Pred fudbalerima SPAL-a do kraja sezone nalazi se borba za opstanak u Seriji A, a situacija u svlačionici nije baš najbolja.

SPAL je u prethodnom kolu na domaćem terenu poražen od Rome i nalaze se u teškoj situaciji pred posljednja četiri kola. Situacija u svlačionici ove ekipe nije baš najbolja, a na udaru predsjednika kluba našao se iskusni napadač Marco Borriello.

Predsjednik SPAL-a, Davide Vagnati, optužio je Borriella da namjerno ne želi igrati u finišu sezone i da je jednostavno izmislio da je povrijeđen čime je ostavio na cjedilu svoje saigrače. Ipak, odgovor Borriella veoma brzo je stigao.

"Samo da nešto bude jasno, imam sliku s pregleda koja pokazuje da me mučio povreda koju sam dobio u decembru. Ljudi trebaju znati istinu, a pojedinci neka me ne koriste kako bi tražili sebi izgovore. Nadam se da ću se brzo vratiti i pomoći ekipi da ostane u Seriji A", poručio je Borriello.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi