Boris Pavić preuzima Krupu?
Krupi ne ide ove sezone, iako je nedavno klup napustio Branislav Krunić. Trenerska promjena nije donijela pozitivan šok, pa će sada vjerovatno uslijediti nova promjena.

Krupa danas upisala novi poraz

Boris Pavić preuzima Krupu?

S. Mlaćo, foto: E. Dindić

Krupa je danas upisala novi poraz pred svojim navijačima. Tri boda iz predgrađa Banja Luke nosi Sloboda (0:1), a Krupa tako ostaje na posljednjem mjestu sa samo 12 osvojenih bodova. 

Ponovo su domaći razočarali svoje navijače, a Sloboda je slavila, iako je sa bila sa igračem manje posljednjih nešto više od pola sata.

Novi poraz sigurno je zabrinuo čelnike Krupe, a vrijedi istaći da je fotorepoter SportSport.ba na tribinama stadionu  u Krupi na Vrbasu zabilježio i nekadašnjeg trenera Čelika i Širokog Brijega Borisa Pavića.

Pavić je prema nezvaničnim informacijama glavni kandidat za nasljednika Petra Kurčubića i očekuje se da u narednim danima i zvanično sjedne na klupu fenjeraša Premijer lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Krupa gostuje direktnom konkurentu u borbi za opstanak GOŠK-u iz Gabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi