Borja Valero upitan za Inter-Juventus

Problemi za Nerazzurre

Borja Valero upitan za Inter-Juventus

Fudbaleri Intera i Juventusa odigrat će veliki derbi 35. kola italijanske Serije A u Milanu u subotu navečer. 

Ova utakmica je od presudnog značaja za oba tima - Inter se bori protiv Rome i Lazija za ulazak u Ligu šampiona, dok Juventus naprosto mora da pobijedi sve utakmice do kraja kako bi bio siguran da će po sedmi vezani pout osvojiti Scudetto.

Ono što bi mogao biti mali problem za ekipu Intera koju sa klupe vodi Luciano Spalletti je činjenica da je za susret upitan vezni fudbaler iz Španije Borja Valero. Kako prenosi Mediaset Premium, Valero nije učestvova na današnjem treningu jer ima stomačnih problema.

Ukoliko ne bude spreman za susret, Valera će zamijeniti Matias Vecino. Podsjetimo da Spalletti već ima problema s veznim redom jer je povrijeđen i Roberto Gagliardini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Susret između Intera i Juventusa igra se u subotu navečer sa početkom od 20.45 sati.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi