Borjan: Kada smo bježali usljed rata, bio sam primoran da prodajem jagode na pijaci

Borjan: Kada smo bježali usljed rata, bio sam primoran da prodajem jagode na pijaci

E. Škorić

Golman Crvene zvezde i kanadske reprezentacije Milan Borjan otkrio je šta je radio kao izbjeglica.

Borjan je s porodicom usljed rata u ljeto 1995. godine bježao iz rodnog Kina, a na kraju su njegovi otišli u Kanadu.

"Kada smo 1995. godine bili primorani usljed rata da bježimo iz Knina, majka i ja smo na pijaci radili i prodavali jagode. Od prvih zarađenih novaca kupio sam golmanske rukavice", ispričao je Borjan, pa je nastavio:

"U Kanadu smo otišli 2000. godine, moji tamo još uvijek žive i ja branim za selekciju Kanade".

Priznao je da želi ostati u Crvenoj zvezdi do kraja karijere iako je imao ponuda.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Imam ugovor sa Crvenom zvezdom, ovde mi je mnogo lijepo, volim da igram pred ovim navijačima. Kada sam potpisivao novi ugovor, rekao sam da ću ovde ostati do kraja karijere i spreman sam da to ostvarim. Ipak, moram da sjednem s upravom za sto, da vidim da li oni žele da me zadrže ili prodaju. Nisam za to da idem, ne bih s djetetom tamo. Želim da ovde ide u vrtić i školu, pare nisu te koje kod mene presuđuju. Kao što sam rekao, volim Beograd, volim Zvezdu i navijače!", dodao je Borjan.

Kanadski golman je oduševio navijače Zvezde proteklih sezona, posebno u nekim bitnijim utakmicama, srbijanskim derbijima i mečevima u Ligi prvaka.

Top Komentari

Derdiyok
Šta misliš kako je bilo nama tokom agresije od strane Srbije, Crne Gore i Hrvatske ?
11 1
Medo-Brundo
ljeto 1995. godine bježao iz rodnog Kina, Nisam znao da je iz Kine
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi