Borjan dobio bogatu ponudu, napušta Crvenu zvezdu
EPA

Crveno-bijelima dva miliona eura

Borjan dobio bogatu ponudu, napušta Crvenu zvezdu

Sve ukazuje da će Crvena zvezda tokom zime ostati bez golmana Milana Borjana.

Iskusni golman je nedavno potpisao novi ugovor s Crvenom zvezdom, a iako je već u godinama, sjajne partije utjecale su na to da su klubovi i dalje spremni da plate milionska obeštećenja kako bi ga doveli.

Prethodnih sedmica pisalo se da je na adresu Crvene zvezde stigla ponuda iz MLS-a, no posljednje informacije iz Srbije govore kako će naredna destinacija u Borjanovoj karijeri najvjerovatnije biti - Saudijska Arabija. Svoju karijeru bi ovaj čuvar mreže trebao da nastavi u tamošnjem Al-Ahliju koji bi za njegov igrački karton trebao da izdvoji dva miliona eura.

Saudijci su navodno više neko konkretni i Borjan je trenutno u fazi razmatranja ponude, a ukoliko istu prihvati, na godišnjem nivou bi trebao zarađivati skoro milion eura uz eventualne bonuse.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Također, postao bi i saigrač našim reprezentativcima Ervinu Zukanoviću i Elvisu Sariću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi