32

Komentari (32)

denimen9
Od kada ja govorim da je Bayern izvikan klub. #
Jupp
@denimen9 To Bayern pokazuje iz godine u godinu kroz ligaske i internacionalne uspijehe
Amansio
Levatovski hoce da je igrač za ovu godinu Benzema Tito za njega
Miasanmia12
I porazi su sastavni dio sportske igre zvane fudbal.. desi se i Bayernu loš dan..Svaki naredni protivnik u skorije vrijeme bit će sigurno nag**** od strane Bayerna ?
DR.Gazija.
A vi nama pisete tekstove o AR678ALU...zelimo vise tekstova o Gladbachu, ispred AR678ALA su u svim segmentima..Embolo vratio Upamecana na fabricke postavke..
Bulle
Nikad se Bayern nije protiv Gladbaha naigrao. Bayern djelovao umoran, još kup utakmica, trenera nisu imali...ali nije opravdanje, čestitke Gladbahu na pobjedi zaslužena u svakom smislu.
Bajern kopira Junajted ☺️?, a Borusija Mendegladbah Liverpul, sljedeće kolo hoće li Liverpul i Mendegladbah opet napraviti ovakav trijumf ☺️ ?? Kod nas umalo Zvijezda i Ljubić da iznenade naše zvijezde ☺️☺️
Klicko
na aparatima bajern bundesliga fanovi
miki30
Možda kakva dječurlija kao ti! Što bi bio na aparatima? Pa oni neznaju da postojim na ovoj planeti. Što bi me sikiro ovaj poraz? Imali igdje ekipa na kugli zemaljskoj koja negubi? Zato djete, neblamiraj se, nismo svi plačip ičke!
histereza
Gdje si Klicko najveci fanu Bayerna, ništa ti vidim ne promiče ?
Klicko
@miki30 hahahaha uvijek isto kazu kad im bayern bundesliga izgubi :)))))))
Klicko
@histereza gdje si kralju moj,kakav si mi ti ?? Ma nista druze moj,sportsport.ba je moj fejsbuk :D
histereza
Gasi aparate, motaj kablove. Resetova mi Borusija Bayerna, dosta za ovu godinu ?
Klicko
@miki30 nisam znao da si tako osjetljiv na temu bajerna,izvini necu te vise tagovati.Halali
Klicko
@histereza bice bolje kolega :D ne se sekirati samo
rime_
Sace Bayern od njih kupit trenera i 3 najbolja igraca.
plavi.zauvijek
Hoce bjednici unistili su bundes ligu
hacmu
Kao i sarajevo i zeljo nekad...kad su bili jaki,a ostali sirotanovici...gdje je god neko odskakao od prosjeka,kupovali,jer su imali novac...i realno daj se prodaj iz cazina,zepca,banovica,....
hacmu
A ostali bili*
E.Car
Neka se ne sikiraju ovi su Sarajevu i više utrpali!
miki30
Odlična Borussia vcrs, svaka čast potpuno zaslužena pobjeda. Jedno nemogu da shvatim, kako ovi kvazinavijači posle jednog poraza počnu pljuvati sopstvenu ekipu. A lijepo je kad Bayern gazi nekog, jelde? Treba biti fer pa čestitati protivniku na odličnoj utakmici, šta je tu sporno, to je sport.
KB9
Ramy Bensebaini i Breel Emolo od iduce sezone u Bayernu....to je poznata politika...
Jupp
@KB9 poznato je samo da se vrti ta prica kao pokvarena ploca i nista vise. Malo kreativnosti, pomijeni muziku!
Nerealno koliko se Bayern svski put muči kada gostuju kod njih, a kad igraju na svom terenu kao da su u pitanju drugi timovi.
Adohordas
Mislim da pucaju na ligu i ligu prvaka
NEEDYM
MUSVDG81
Mia San Mia.. hahahahaha petardu ste dobili..
Miskolizac
Zato su dvije lige nase, prvaka svih pravaka i vec standardno Bundes..nekad dobro dode i ovo da se spuste na zamlju. Ti likuj sad..a ja cu kad osvojimo ovo sto se jos ima osvojiti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti