12

Komentari (12)

DamirS
Pošto sam čitao izvorni članak na njemačkom jeziku da vam kažem šta je pisalo: Sancho ide gotovo sigurno. Za Haalanda kažu da apsolutno nije na prodaju. Isto tako i Bellingham. Na prodaju su Witsel, Akanji, Dahoud. Ali ne zbog finansija jer su razočarani rezultatima i ekipom i žele rekonstrukciju. I Borussia je objavila finansijski bilans sa 26 miliona gubitka. Zbog 26 miliona se ne prodaje cijela ekipa. Pa molim novinare da ne lupaju bezveze.
user1590396893
Debili ne znaju ni prevest samo lupaju gluposti, drugačije i ne znaju
Mirsad1705
Polupismeni hoće biti novinari. Strane jezke ne znaju, koriste googletranslate. Nekada čak ni to, jer su novinari poslovično lijeni, a kod nas i neobrazovani.
user1604593678
Zato ce bit tamo gdje je sad Schalke.
MirsadM88
Pa jbt zadnjih 10 godina, su x igrača kupili za siću i prodali za velike pare, kakav minus kolike su im to plate na šta to idu pare?
dinass
Odlican komentar
payron
Ma ovi pisu gluposti niđe veze
MUFCDOGROBA
Sancha su mogli prodati za 88m sad ce ga za 40m hahahahahahahahah xd karma je ***** borusijo
makelele
O kakvoj karmi pricas? Ljudi uvalili dembelea za 160 miliona eura Barceloni, Sancha doveli za ispod 10 miliona... sve i da ga pordaju za 40 miliona, opet ce imat vecu zaradu nego svi bh klubovi sto su zaradali od 1995. pa sce do danas...
MethodMan
Ebo te Borussia sta vrijeđaš nase klubove
Hakkinen
@MethodMan zato što ne živi u BiH i tako omalovažava naše klubove. Bravo za komentar a dotični nema osjećaja za NAŠE BH klubove.
dijafragma
Glaj Halanda hahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti