Borussia dovodi novog Lewandowskog?

Obratite pažnju na Piateka...

Borussia dovodi novog Lewandowskog?

Rijetki su do ove sezone čuli za fudbalera po imenu Krzysztof Piatek, koji je ljetos iz Cracovije prešao u Genovu za 4,5 miliona eura.

Ovaj 23-godišnji Poljak bilježi nevjerovatan start debitantske sezone u Seriji A, gdje je na pet utakmica postigao šest golova. Osim toga, na jednoj utakmici Kupa na kojoj je odigrao 60 minuta postigao je čak četiri pogotka. To mu je ujedno bio i prvi meč za novi klub.

Piatek je ekspresno skrenuo na sebe pažnju brojnih klubova, a italijanski mediji pišu da se za njega već raspituje Borussia Dortmund.

Za Milionere je nekada s mnogo uspjeha nastupao Robert Lewandowski, a upravo Krzysztofa Piateka porede sa njegovim mnogo poznatijim sunarodnjakom i predviđaju mu blistavu karijeru.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Piatek je u prošlosti igrao za Zagliebie i Lechiju Dzierzoniow, a ovog mjeseca je odigrao i prvi meč za A reprezentaciju Poljske.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi