8

Komentari (8)

King_Kenny
...tako ti je i u sljedecih 20 godina u Bayernligi,najnezanimljivija liga u Europi.
axel42
City dere u EPL zadnjih 10 godina. Meni recimo totalno neinteresantna!
Drug poslusaj me ako hoces, nemoj uopste reagovat na ovako nesto. Vidim cesto da si tu i komentare ostavljas i mislim da i ti vidis da je ovo samo provokacija i nista drugo. Evo znas da doticni po ko zna koji put napise bas isti komentar kao sad i da je poznato da samo on i jos jedan tip to rade redovno kad je tema Bayern. Naravno moze neko neku negativu napisat na racun Bayerna i svakog drugog i sa njim onda ljudski polemisat al ovo vjeruj pusti kraju jer tu nema ni i od istine. Zato nemoj da te to lozi, a ako navijes za Bayern onda vjerujem da i ti znas dosta toga o tom klubu i da su komentari tog tipa ostra nula. Pozz
King_Kenny
@axel42 ...eto vidis koliko nemas pojma,u zadnjih 10 godina EPL osvajalo 5 razlicitih klubova: Man.United,Leicester,Chelsea,Man.City i Liverpool...Bayernligu u zadnjih 10 godina osvajao samo jedan klub koji je vlasnik te lige.
axel42
Ma buraz znam ja da je ovo čista provokacija i da je ovo neki slino ali ponekad hoću da mu odgovorim da nemisli da je on svijet izmislio. LP
axel42
EPL je Cityliga a ti se tješi koliko hoćeš, nemože im niko ništa a tako će biti i u skorijoj budućnosti. Nekad neko iznenadjenje kao Leister ili Liverpool ali u suštini je City gazda te toliko navikane lige.
King_Kenny
@axel42 ...kao sto rekoh,u zadnjih 10 godina 5 razlicitih klubova osvajalo EPL,a valjalo bi provjeriti historiju Bayernlige jer cisto sumnjam da je 5 razlicitih ekipa uspjelo osvojiti tu ligu otkad postoji.
axel42
Cityliga zanimljiva tebi, meni Bundesliga, Seria A, Ligue A. Svako ima svoje! LP!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.