Borussia ozbiljno zainteresovana za Bajića

Njemački velikan pokazuje interes za bh. napadača

Borussia ozbiljno zainteresovana za Bajića

M. Šljivak

Njemački velikan Borussia iz Moenchengladbacha ozbiljno je zainteresovana za dovođenje bh. napadača Riada Bajića.

Fantastična sezona u Turskoj za 23-godišnjeg fudbalera donijela mu je veliki interes poznatih timova širom Evrope.

Ekipa Konyaspora ima veliki broj ponuda na stolu, a navodnu su odbili čak 10 miliona eura od Fenerbahčea.

Jedan od timova koji bi bh. napadača rado vidjeli u svojiim redovima je njemački velikan Borussia iz Moenchengladbacha. Ovaj tim ozbiljno razmatra mogućnost dovođenja Bajića i to žele učiniti prije starta nove sezone.

Nije poznata suma koju ovaj tim nudi turskom Konyasporu, ali sigurno je da će ponuda morati da bude izuzetno dobra, ako žele Bajića vidjeti u svojim redovima.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Za sada prednost ispred svih ima Fenerbahče, koji je spreman najviše platiti, ali rukovodstvo Konyaspora traži minimalno 12 miliona eura.

Ranije se s Bajićem pored Fenerbahčea, povezivao i njemački Hannover, te belgijski Anderlecht, ali službenih ponuda još uvijek nema.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi