Borussia potvrdila: Matts Hummels se vratio

Nosit će ponovo broj 15

Borussia potvrdila: Matts Hummels se vratio · Zvanično

E. Škorić

Nakon niza provedenih sezona u Bayernu sjajni štoper se u ovom prijelaznom roku vratio u Borussiju.

Milioneri su za 30-godišnjaka izdvojili 30 miliona eura i tako definitivno dobili veliko pojačanje u posljednjoj liniji.

Za Hummelsa je ozbiljno bio zainteresovan i Manchester United. Crveni đavoli su nudili puno bolju platu nego Borussija, međutim pouzdani defanzivac se odlučio za "žuti dres".

Mirror navodi da je neigranje u Ligi šampiona zapravo jedini razlog zašto je Hummels rekao ne izdašnoj ponudi slavnog kluba sa Old Trafforda.

Njega je Borussia danas predstavila i on će na leđima u žuto-crnom dresu nositi broj 15.

Tridesetogodišnjak je jedna od legendi Borussije bez obzira što je dobar dio karijere igrao i u Bayernu u kojem je ponikao.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

S Borussijom je dva puta osvajao Bundesligu, osvajao i Kup, Superkup Njemačke u dva navrata, igrao i finale Lige prvaka.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hooruk
Jebo vam on sve, koji će vam vrag kad je propao.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi