Borussija Dortmund blizu dovođenja pojačanja iz PSG-a!

Ističe mu ugovor

Borussija Dortmund blizu dovođenja pojačanja iz PSG-a!

A. Čaušević

Borussija Dortmund kao i mnogi evropski klubovi već radi na pojačanjima za narednu, iako i ova sezona još uvijek nije završena. 

Ako je vjerovati pisanju italijanskog Tuttomercata novi fudbaler Borussije trebao bi postati Thomas Meunier koji će doći iz PSG-a i to besplatno.

Belgijski defanzivac je već odlučio odluku da napusti Pariz na kraju sezone nakon neuspješnih odgovora što će prema svemu sudeći najbolje iskoristiti populani Milioneri.

S obzirom da je Real Madrid odlučio da vrati Achrafa Hakimija Borussija mora tražiti novog desnog beka, a izbor je pao na 28-godišnjeg Belgijanca.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Meuniera koji je član PSG-a od 2016. godine je htjelo i nekoliko klubova iz Italije, prije svih Juventus, ali čini se da je bitku za njegov potpis dobila Borussija.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi