"Bosanci su trebali da napuste teren pognute glave"

Remi protiv Crne Gore

"Bosanci su trebali da napuste teren pognute glave"

Admin Čaušević

Neka nova reprezentacija BiH nije oduševila u prijateljskom duelu s Crnom Gorom. Na Grbavici je završeno 0:0. 

Bh. nacionalni tim je bio značajno drugačiji od prehodnih okupljanja sa dosta mladih i novih igrača. Golman Ibrahim Šehić je bio najbolji pojedinac meča što najbolje govori kako su Zmajeva odigrali.

Pojedini reprezentativci Crne Gore još ne mogu da prežale što nisu postigli makar jedan gol i pobijedili.

"Bili smo mnogo bolji rival po mom subjektivnom mišljenju, implementirali smo novi sistem igre koji je selektor zahtijevao od nas, mada nismo imali mnogo vremena da ga uigramo, skupa smo samo dva dana, ali na terenu je to dosta dobro izgledalo, a indikator su velike prilike koje smo stvorili, ali ih nismo realizovali", rekao je štoper Maribora Ilija Martinović.

"Bosanci su trebali da napuste teren pognute glave, ali to je fudbal nadam se da će nam se vratiti protiv Izraela u subotu", poručio je 27-godišnji Cetinjanin.

Stefan Milošević je u nastavku mogao da postigne gol, a pripremio je i zicer Hakšabanoviću Seadu Hakšabanovića koji nije uspio zatresti mrežu.

"Presretan sam zbog debija, ovo je dječački san koji se ostvario. Nadam se da sam opravdao povjerenje selektora i da ću nastaviti istim tempom", kazao je Milošević, napadač latvijske Rige.

"Žao nam je što nismo dobili, stvorili smo nekoliko odličnih šansi i nedostajalo je samo malo sreće da damo gol. Sada dolazi Izrael, na meni je da radim naporno iz utakmice u utakmicu, iz treninga u trening", naglasio je Milošević.

Crnogorci za vikend igraju prijateljski duel protiv Izraela, dok će Bosna i Hercegovina gostovati Danskoj, u također prijateljskoj utakmici.

Top Komentari

emanuelmacron
eto doslo vrijeme da crnogorci zale sto nas nisu naguzili,polako komsije tek smo skinuli gace.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi