Petev: Nisam baš sretan, idemo raditi da budemo bolji

Reakcije na press konferenciji nakon utakmice protiv Crne Gore

Petev: Nisam baš sretan, idemo raditi da budemo bolji

Haris Zilić

Nakon remija protiv fudbalske reprezentacije Crne Gore rezultatom 0:0, press konferenciju održao je i selektor Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev.

Petev nije bio baš zadovoljan i naglasio je kako je pobjeda bila cilj u ovoj utakmici.

"To su prijateljske utakmice. Imali smo dosta debitanata. To nije jednostavno. Dobili smo neku sliku novih igrača. Ja sam zadovoljan i nisam. Imali smo grešaka, ali borili smo se, htjeli smo pobjedu. Fizički smo pali na kraju. Svaka čast Šehiću na odbranama, ali svi smo jedno", rekao je Petev, zatim nastavio:

"Ne želim govoriti tako o igračima da nekog izdvajam, imam svoju analizu. Ima igrača koji nisu igrali na ovoj razini. Morate biti i psihički spremni. Analizirat ćemo pa vidjeti dalje."

O Saničaninu?

"Sretan sam što je Saničanin našao novi klub. On je posljednjih utakmica standardan igrač reprezentacije. Što se tiče pobjede, ja sam želio to, ali situacija je takva kakva jeste, nisam sretan, ali idemo raditi, idemo naprijed da izgledamo bolje."

O formaciji i sistemu igre 3-5-2?

"Uvijek se moramo prilagoditi protivniku. Ovaj stil preferiram, ali vidjet ćemo dalje šta će biti, sve je moguće."

Top Komentari

AmarSahin
Ma jok, idemo raditi da budemo gori.
9 0
Zgembic
Mamu vam u savezu svima redom.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi