Aposlutni spasitelj Zmajeva: "Igrači su prvi put zajedno, tek su naučili imena jedni drugim"

BiH i dalje bez pobjede

Aposlutni spasitelj Zmajeva: "Igrači su prvi put zajedno, tek su naučili imena jedni drugim"

Admin Čaušević

Bosna i Hercegovina je i dalje bez pobjede nakon blijedog izdanja u prijateljskom duelu protiv Crne Gore. Na Grbavici je završeno 0:0. 

Crnogorci su bili bolji i konkretniji tim sa nekoliko sjajnih prilika, ali je bh. reprezentaciju spasio Ibrahim Šehić koji je bio odličan među stativama.

"Ja sam tu da pomognem iskustvom, ovo je nova reprezentacija, dosta je novih imena, mladih igrača koji su rođeni 1998. ili 1999. godine, treba im podrška, sve kad se sabere bilo je pozitvinih, ali negativnih stvari. Greške dolaze zbog neiskustva", rekao je Šehić za Nova BH.

Iskusni čuvar mreže je zatim komentarisao niz individualnih grešaka koje su prouzrokovale dobre šanse za Crnu Goru.

"Nismo dobro komunicirali, neki su prvi put tu, treba sagledati sve segmente, poraditi na negativnim stvarima. Imali smo i mi šanse, da smo pobijedili i zabili gol priča bi bila drugačija."

Šehić je istakao da se radi o dosta mladoj ekipi koja je praktično prvi put na okupu pa će trebati vremena da se bolje upoznaju i uklope u igru.

"Teško je, nije jednostavno sklopiti ekipu koja je četiri, pet dana zajedno, tek su igrači naučili imena jedni drugim, treba strpljenja, mijenja se cijela generacija, trebat će vremena da se napravi ekipa i prvih 11", završio je golman Konyaspora.

Top Komentari

BogatiDijasporac
Bravo Seha, ne daj na momke. Tako je i Ciro gradio ekipu. Svi za jednog. Mladi su, uspjece.
6 0
Tz_Niko75
Pa nisu ni Crnogorci toliko losi, mogli smo i izgubit. Nista od nas
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi