Boškovića predstavili u GOŠK-u, a on zatim napustio klub

Nisu poznati razlozi

Boškovića predstavili u GOŠK-u, a on zatim napustio klub

Samir Mlaćo

Nogometaši GOŠK-a iz Gabele vratili su se sa priprema iz Novigrada, a zanimljivo da je ovaj tim prije tri dana pojačao 29-godišnji Darko Bošković koji je stigao iz Mladosti DK, ali koji ipak neće obući dres kluba iz Hercegovine.

Naime, prema još uvijek nezvaničnim informacijama Boškovića je otpisao Darko Vojvodić, novi šef stručnog štaba tima iz Gabele, te je isti već napustio Gabelu.

Danas smo u više navrata pokušali kontaktirati Vojvodića, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke, dok je Bošković samo kratko potvrdio da je tačno da više nije član trenutno četvrtoplasiranog tima Prve lige Federacije. 

Boškoviću je u Gabeli najavljeno kao veliko pojačanje u borbi za prvo mjesto i Premijer ligu, a šta se tačno desilo u roku od samo par dana vjerovatno će biti poznato u narednim danima. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi